Kulkuohjeet veteraanitalolle

Reitti Pasilan asemalta veteraanijärjestöjen taloon ilman portaita:

Veteraanijärjestöt toimivat Pasilassa. Raitiovaunujen 7A ja 7B pysäkit ovat aivan lähellä veteraanitaloa. Katuosoite on Ratamestarinkatu 9 C, 00520 Helsinki. Ongelmaksi raitiovaunun käyttäjille voivat muodostua portaat, joita kävelytasolle on yli kolmekymmentä askelmaa. Seuraava reitti on tarkoitettu junalla tuleville eikä siinä ole yhtään porrasaskelmaa. Kaikki Helsinkiin saapuvat junat pysähtyvät Pasilassa.

1) Liukuportaat vievät asemahalliin. Älä poistu asemahallista ennen kuin olet löytänyt hallin vasemmalta eli itäiseltä sivustalta katetun kävelykujan pään.
2) Tässä on kävelykujan pää. Sen yläpuolella on nuoli ja teksti ”Opastinsilta”.
3) Vasemmanpuoleinen katettu silta vie kadun yli ja jatkuu virastorakennuksen alitse. Matka jatkuu suoraan eteenpäin noin sata metriä, kivipylväikkö jää vasemmalle.

4) Pylväikkö päättyy ja edessä häämöttävän korkean rakennuksen seinässä lukee ”Eläketurvakeskus”. Kun näet sen, etsi tienviitta Kirjasto. Käänny vasemmalle.
5) Noin sadan metrin päässä olevan talon seinässä lukee ”AKAVA” ja ”OAJ”. Käänny tässä kulmassa oikealle eli Kellosillalle.
6) Kellosillan toisella puolella häämöttää jo hovioikeuden talon erkkeri. Jatka suoraan.
7) Veteraanijärjestöjen talon käyntiosoite on Kellosilta 4 C, mutta C-kirjainta ei näy

reittiohjeet_veteraanitalolle


Pasilan asemalla pysähtyvien junien ja linja-autojen lisäksi Veteraanitalon edestä liikennöivät raitiovaunut 2,7 ja 9. Tarkat reitit ja aikataulut löydät HSL:n sivulta.