KULKUOHJEET VETERAANITALOLLE

Käyntiohje veteraani- ja perinnejärjestöjen toimitiloihin

Veteraanijärjestöt toimivat Pasilassa, toimitiloissaan Insinöörien ja Ekonomien talossa 7. kerroksessa. Katuosoite on Ratavartijankatu 2 A (00520 Helsinki). 

Sisäänkäynti Junailijanaukiolta.

Ratavartijankadulta on noustava portaat ylös, jotta pääsee sisäänkäynnille Junailijanaukiolla (portaat on merkitty karttaan #-symbolilla).

Pasilan asemalta (jossa kaikki Helsinkiin saapuvat lähi- ja kaukojunat pysähtyvät) ja Triplasta on matkaa on 200 metriä. Raitiovaunujen 2, 7 ja 9 pysäkit ovat myös lähellä.

Helpoin reitti Pasilan asemalta on kulkea Ratapihantie 3:n kohdalta käytävästä (UFF) portaat ylös. Niistä pääsee suoraan Junailijanaukiolle, jossa sisäänkäyntu on kulkusuunnassa vasemmalla.

Taksilla saapuvien kannattaa antaa osoitteeksi Junailijanaukio, jolloin taksi ajaa katutason sijaan suoraan talon oven eteen.

Omalla autolla saapuvat voivat pysäköidä kulkuvälineensä Resiinaparkkiin Ratavartijankadulla, josta pääsee hissillä taloon vievelle reitille (merkitty karttaan *-symbolilla).

Pasilan asemalla pysähtyvien junien ja linja-autojen lisäksi Veteraanitalon edestä liikennöivät raitiovaunut 2,7 ja 9. Tarkat reitit ja aikataulut löydät HSL:n sivulta.