Tammenlehvän Perinneliitto ry:n II liittokokous valitsi puheenjohtajakseen ja samalla liiton hallituksen puheenjohtajaksi oikeustieteen kandidaatti Timo Laitisen (65) Helsingistä. Laitinen seuraa puheenjohtajana vuorineuvos Jukka Viinasta, joka on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2017. Tätä ennen puheenjohtajana toimi maaherra emeritus Eino Siuruainen vuodesta 2005.

Tammenlehvän Perinneliitto ry:n II liittokokous valitsi puheenjohtajakseen ja samalla liiton hallituksen puheenjohtajaksi Timo Laitisen
Tammenlehvän Perinneliitto ry:n II liittokokous valitsi puheenjohtajakseen ja samalla liiton hallituksen puheenjohtajaksi Timo Laitisen

Timo Laitinen omaa merkittävän yhteiskunnallisen kokemuksen niin liikkeenjohdon kuin valtionhallinnon tehtävistä. Tällä hetkellä Laitinen toimii Valtiokonttorin pääjohtajana, josta tehtävästä hän siirtyy eläkkeelle kuluvan vuoden lopussa.

Tammenlehvän Perinneliitto vaalii Suomen vuosina 1939–1945 käymien sotien veteraanien sekä koko sotasukupolven perinteitä ja arvoja. Liiton toiminta-ajatuksena on koota yhteen yhteisöjä, jotka ovat kiinnostuneita, halukkaita ja kykeneviä osallistumaan liiton tarkoitusta edistävään perinnetyöhön. Liiton toiminnan painopiste on valtakunnallisesti merkittävän perinneaineiston ja veteraanisukupolven arvojen vaalimisessa. Kentällä liitto toimii Tammenlehvän Perinneliitto ry:n alueellisten perinneyhdistysten kautta.

Vuosi 2023 on liiton 20. toimintavuosi. Merkkivuotta juhlistetaan II liittokokouksen yhteydessä Joensuussa 26.5.2023.