Aina on hyvä päivä lahjoittaa sotiemme veteraaneille!

Aina on hyvä päivä lahjoittaa sotiemme veteraaneille!

Sotiemme veteraanit-tunnus on tae avun perillemenosta

12 vuotta sitten kaikki kolme veteraanijärjestöä (Sotaveteraaniliitto, Rintamaveteraaniliitto ja Sotainvalidien Veljesliitto) yhdistivät varainhankintansa Sotiemme Veteraanit- keräyksen alle. Kerätyillä varoilla autetaan siis paitsi kaikkien järjestöjen veteraanijäseniä, myös heidän puolisoitaan ja leskiään sekä liittoihin kuulumattomia veteraaneja.

Oletkin varmasti törmännyt ostoskeskuksissa ja kaduilla Sotiemme Veteraanit- keräyslippaalla varustautuneeseen varusmieheen tai vapaaehtoiseen? Mutta tiesitkö, että Sotiemme Veteraanit-keräys on käynnissä ympäri vuoden? Ei se mitään, ei moni muukaan.

Osallistua siis voit joko keräyslippaaseen antamalla, mutta myös netissä. Vaikka heti tänään!

Ihan erityisen ajankohtaista lahjoitus veteraaneille onkin tähän aikaan vuodesta: 6.12. vietetään itsenäisyyspäivää ja sitä ennen, 27.11. on vielä maailmanlaajuinen #GivingTuesday, jolloin ihan kaikkia kannustetaan tempaisemaan hyväntekeväisyyteen.

Tänä vuonna Suomeen ensimmäistä kertaa #TekojenTiistai- nimellä rantautuvassa tapahtumassa on mukana myös Sotiemme Veteraanit, jonka tavoite on  kerätä 5 € lahjoitus tuhannelta ihmiseltä.

Lahjoittamaan pääsee Sotiemme Veteraanit- keräyksen sivulla tai tilisiirrolla alla olevin yhteystiedoin.

[br]

Nordea: NDEAFIHH FI64 1555 3000 1087 05

Osuuspankki: OKOYFIHH FI94 5541 2820 0083 09

[br]

Haluatko vielä helpomman keinon? Sellaisen, jolla lahjoittamien onnistuu vaikka tänään kotimatkalla? Johon et tarvitse muuta kuin puhelimesi? Lahjoittaa voit nimittäin myös soittamalla.

LAHJOITA 10 €.  Soita 0600 0 1939 (10,01+pvm/mpm)

LAHJOITA 25 €.  Soita 0600 0 1945 (25,37+pvm/mpm)

[br]

Jos soittaminen taas tuntuu vieraalta ajatukselta, niin ei hätää, lahjoittaa voi myös tekstaamalla. Ihan vaikkakaupan kassajonossa.

LAHJOITA 10 €. Lähetä tekstiviesti VETERAANIT numeroon 16499

LAHJOITA 20 €. Lähetä tekstiviesti VETERAANIT20 numeroon 16499

[br]

Jos keräyksen tullessa kohdalle ei satu olemaan mukana käteistä, niin tässä ratkaisu: lisäksi voit lahjoittaa mobiilisovellusten avulla. Vaikka heti nyt.

Mobile Pay 45027

Siirto 09 678430

[br]

Aina on siis hyvä päivä ja aika lahjoittaa!

Ja mitä niillä keräysvaroilla tehdään? Niillä autetaan pienituloisia veteraaneja lääkekuluissa, apuvälineiden hankinnoissa sekä kodin muutostöissä, jotta kotona asuminen onnistuisi mahdollisimman pitkään. Lisäksi niillä tuetaan kuljetuspalveluiden hankintaa esimerkiksi kauppa-, apteekki- ja lääkärikäynneille. Lisätietoa löydät täältä.

[br]

[br]

PS. Muistathan, että vain Sotiemme Veteraanit- keräysliivi ja tunnus on tae siitä, että antamasi apu menee perille? Täältä löydät lisää tietoa siitä, miten toimia huijarin kohdatessasi. 

[br]