EPSY palkitsi sotaveteraanipiirien toiminnanjohtajia Vaasassa 19.3.2017

EPSY palkitsi sotaveteraanipiirien toiminnanjohtajia Vaasassa 19.3.2017

EPSY palkitsi sotaveteraanipiirien toiminnanjohtajia

 

Etelä-Pohjanmaan sanomalehtimiesyhdistys EPSY palkitsi Etelä-Pohjanmaan ja Vaasan sotaveteraanipiirien toiminnanjohtajat Pertti Kortesniemen ja Tuula Harjunpään hyvästä mediayhteistyöstä.
EPSY:n puheenjohtaja Pia Hunnakko ojensi sanomalehtimiesyhdistyksen perinteisen Tiedonkylväjävakan yhdistyksen vuosikokouksessa Vaasassa 19.3. Yhdistys muistaa joka toinen vuosi Tiedonkylväjänvakalla yhteistyötahoja, joiden kanssa työskentelemisestä journalisteilla on ollut poikkeuksellisen hyviä ja tuloksekkaita kokemuksia.
Molemmat palkittavat, aktiiviset ja oman jäsenkuntansa läpikotaisin tuntevat toiminnanjohtajat Pertti Kortesniemi ja Tuula Harjunpää ovat suuressa roolissa siinä, että sotien käyneen sukupolven ääni ja kokemukset ovat siirtyneet uusille sukupolville, ja heidän tarinansa ja kohtalonsa ovat nivoutuneet osaksi historiaamme ja tulevaisuuttamme.

Sotaveteraanipiiri on yhtä lailla etujärjestö kuin Journalistiliittokin. Ensisijaisena tehtävänämme on tuoda esille sotiin osallistuneiden asiat, ja tässä tehtävässä hyvä yhteistyö lehdistön kanssa on erinomaisen tärkeää, Etelä-Pohjanmaan sotaveteraanipiirin toiminnanjohtaja Pertti Kortesniemi muistutti.
Etelä-Pohjanmaan sanomalehtimiesyhdistys on toiminut 95 vuotta. Se on viidenneksi suurin Journalistiliiton 15 alueellisesta jäsenyhdistyksestä.