Huikea peliuutuus Jäinen kuolema – Suomen talvisota pelaa Suomen kohtalon päivät uusiksi. Miten sota olisi sinun johdollasi mennyt?

Huikea peliuutuus Jäinen kuolema – Suomen talvisota pelaa Suomen kohtalon päivät uusiksi. Miten sota olisi sinun johdollasi mennyt?

30. marraskuuta 1939.

Molotov-Ribbentrop-sopimuksen rohkaisemana Neuvostoliitto hyökkää Suomeen. 105 ennätyskylmän talvipäivän ajan koko maailman huomio kiinnittyy mahdottomalta näyttävään taisteluun.

Vastakkain ovat vahvuudeltaan ylivoimainen itänaapuri sekä piskuinen Suomi, joka on kuitenkin paremmin varustautunut edessä oleviin jäätäviin olosuhteisiin. Mutta naruista vetelette tällä kertaa sinä ja kaverisi.

Miten taisto olisi teidän johdollanne mennyt?

[br]

[br]

Jäinen kuolema – Suomen talvisota on Antti Lehmusjärven sekä Olli Kleemolan kehittämä jännittävä lautapeliuutuus, jota pelataan kahdella pelaajalla tai joukkueella. Pelissä on Suomen itsenäisyys ja meidän kaikkien tulevaisuus.

Molempien pelaajien tulee tasapainottaa sotilaalliset tavoitteensa poliittisiin reunaehtoihin. Mikäli Kannaksen rintama murtuu, on Suomen taival itsenäisenä valtiona lopussa.

Mikäli länsivaltojen interventio toteutuu, loppuu Neuvostoliitolta aika viedä loppuun suunnitelmansa, jossa he kuvittelivat vain marssivansa Helsinkiin. Kestääkö Suomen puolustus? Kestääkö Stalinin asema?

[br]

[br]

Peli on nyt edennyt joukkorahoitusvaiheeseen ja on tilattavissa täältä hintaan 49 dollaria  + postikulut 9 dollaria eli yhteensä 52€ (joukkorahoituspalvelu on yhdysvaltalainen, siksi maksut laskutetaan dollareina).

Peli on erinomainen tapa tutustuttaa nuorempi polvi historiamme ratkaiseviin vuosiin sekä erinomainen lahjaidea kenelle tahansa: peli kaikkine tarvikkeineen on nimittäin täysin kaksikielinen ja soveltuu niin suomen- kuin englanninkielisille pelaajille.

Joukkorahoituskampanja päättyy 18.8. 2019 ja on tällä hetkellä saavuttanut jo 97% tavoitteestaan – sinunkin tuellasi on siis väliä!

Esittelyvideoon (englanninkielinen) pääset alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

[br]

[br]