Kysy mitä tahansa – veteraani vastaa!

Kysy mitä tahansa – veteraani vastaa!

Salomon Altschuler on yksi veteraaneistamme varttuneimpia ja Suomen veteraanikuoron vanhin jäsen. Viipurissa syntynyt Salomon taisteli Suomen puolesta niin talvi- kuin jatkosodassa, ihan talvisodan ensimmäisestä päivästä jatkosodan viimeiseen.

[br]

Salomon Altschuler esiintymässä kuoronsa kanssa tasavallan presidentille 2017

[br]

Kesäkuussa tämä seniorimme vasta miehen ikään pääseekin, sillä kynttilöitä on tuolloin syntymäpäiväkakussa puhallettavana peräti 105.

Salomonin syntymäpäivähaastattelu tulee löytymään seuraavasta, Salomonin syntymäpäivänä 20.6. ilmestyvästä Sotaveteraanilehdestämme, mutta sitä varten tarvitsemme teidän apuanne!

[br]

Salomon Altschuler nuorena, kuvassa keskimmäisenä henkseleissään

[br]

Koska monellakaan etenkään nuorempien sukupolvien edustajista ei ole koskaan ollut sotaveteraania lähipiirissään, haluamme tarjota heille mahdollisuuden päästä kysymään heitä askarruttavista asioista.

Onko sinulla jotain, mitä olet aina halunnut kysyä sotaveteraanilta? Entä kavereillasi? Nyt siihen on mahdollisuus: koko Sotaveteraanilehden haastattelu tulee perustumaan teidän lukijoiden kysymyksiin.

[br]

Salomon Altschuler Linnan juhlissa 2015

[br]

Kysymyksesi voi olla elämästä ennen sotia, sodan aikaiset tapahtumat, sodasta paluu tai Suomen kehitys rauhan aikana. Kysy mitä haluat – veteraani vastaa!

Toimita kysymyksesi meille 17.5. mennessä Facebook-sivumme kautta; joko kommenttina tähän päivitykseen tai yksityisviestillä.