Näytä kunnioituksesi lataamalla someprofiiliisi Talvisota80-kansikuva – mikä 11 vaihtoehdostamme on sinun suosikkisi?

Näytä kunnioituksesi lataamalla someprofiiliisi Talvisota80-kansikuva – mikä 11 vaihtoehdostamme on sinun suosikkisi?

Marraskuun 30. päivä 1939 on jäänyt koko kansakuntamme muistiin yhtenä historiamme hirveimmistä päivistä. Talvisodan syttyminen tempaisi nuoren maamme mahdottomalta näyttävään taisteluun. Hyökkääjällä, Neuvostoliitolla, oli pelissä arvovalta, meillä oli pelissä ihan kaikki.

105 päivän ajan koko maailma seurasi henkeään pidätellen pienen Suomen kamppailua maailman suurinta sotilasvaltaa vastaan. Nuo päivät synnyttivät käsitteet, jotka elävät yhä. Talvisodan ihme. Talvisodan henki.

Maaliskuussa 1940 solmitun rauhan hinta oli hirvittävä. Mutta koko kansan yli-inhimillisyyden rajoja lähentelevä yhteisponnistus takasi sen, että Suomi säilytti itsenäisyytensä.

Tämän vuoden marraskuussa tulee kuluneeksi 80 vuotta Talvisodan syttymisestä, mitä Sotaveteraaniliitto on kunnioittanut vuoden mittaan monella tapaa.

Halusimme myös tarjota seuraajillemme helpon keinon näyttää arvostuksensa noille 105 kunnian päivälle sekä osoittaa tukensa sen sankareille.

Niinpä teimme teille 11 Talvisota80-teemaista kansikuvaa sosiaalisen median profiileissanne kansikuvana käytettäviksi! Kaikkiin niistä löytyy Alta niin Facebookiin kuin Twitteriin tehdyt versiot.

[br]

[br]

Facebook-kansikuvat ovat ladattavissa täältä

Twitter-kansikuvat ovat ladattavissa täältä

[br]