Rintamaveteraaniliiton ja Sotaveteraaniliiton lehdet yhdistyvät – mikä nimeksi uudelle lehdelle?

Rintamaveteraaniliiton ja Sotaveteraaniliiton lehdet yhdistyvät – mikä nimeksi uudelle lehdelle?

Kuluvan vuoden aikana Rintamaveteraaniliiton ja Sotaveteraaniliiton yhteistyöllä on saavutettu merkittäviä tuloksia. Niinpä liitot tiivistävät yhteistyötään entisestään. Erityisesti tämä näkyy Sotaveteraaniliiton Sotaveteraani-lehden ja Rintamaveteraaniliiton Veteraani-lehden kohdalla.

[br]

[br]

Liittojen lehdet yhdistyvät kuusi kertaa vuodessa ilmestyväksi veteraaniasiain ja sotahistorian ammattilehdeksi. Julkaisu on tarkoitettu niin veteraaneille, heidän läheisilleen, liittojen kannattajajäsenille kuin muutoin sotahistoriasta ja sotiemme veteraaneista kiinnostuneille erillistilaajille. Lehti tulee ilmestymään sekä perinteisenä paperiversiona että nettilehtenä.

Uudelle lehdelle tarvitaan tietysti nimi. Nimen, niin kuin koko lehdenkin, tulee miellyttää liittojen lehtien nykyisiä lukijoita ja herättää kiinnostusta niin, että uudetkin lukijat löytävät lehden.

Mikä on sinun ehdotuksesi uuden lehden nimeksi? Onko se

a) Kenttäposti

b) Veteraaniviesti

c) Veteraaniposti

d) Oma ehdotuksesi, mikä?

Vastausaikaa on maanantaihin 15.10.2018 saakka.

Ehdotukset tulee viimeistään tuona päivänä lähettää joko sähköpostilla heikki.karhu@rintamaveteraaniliitto.fi tai ariela.sakkinen@sotaveteraaniliitto.fi. Ehdotuksen voi lähettää myös perinteisessä postissa osoitteeseen Rintamaveteraaniliitto PL 600, 00521 Helsinki. Kuoreen merkintä ”nimikilpa”.

Nimikilpailun ratkaisee raati, johon kuuluvat liittojen puheenjohtajien lisäksi päätoimittaja Tero Tuomisto, Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtaja (1.1.2019 alkaen) Sakari Martimo, liittojen yhteisen viestintätoimikunnan puheenjohtaja Kari Mänty, toimikunnan jäsen Jukka Halonen sekä Sotaveteraaniliiton tiedottaja Ariela Säkkinen.

Voittajaehdotuksen tekijä saa palkinnoksi matkan tutustumaan sotien 1939 – 45 taistelupaikkoihin Venäjän Karjalassa.

[br]