Sotaveteraani-lehti 6/2018 nyt verkossa kaikkien luettavana!

Sotaveteraani-lehti 6/2018 nyt verkossa kaikkien luettavana!

Tiesitkö, että Suomi ei ”joutunut jatkosotaan”, vaan se halusi sitä itse? Tai että kuka oli Reino Honkanen, tuntemattomaksi jäänyt sankari, jonka uhkarohkeus johti satojen inkeriläissotilaiden pelastumiseen liki varmalta kuolemalta? Tai tositarinaa siitä, kun karjalainen siviiliväestö jäi talvisodan syttyessä sodan jalkoihin ja joutui sotavangeiksi?

Sotaveteraani-lehden 6/2018 luettuasi tiedät! Uusin numero on juuri ilmestynyt verkossa kaikkien luettavaksi ja tuttuun tapaan se on tuhti veteraaniasioiden ja sotahistorian lukupaketti, joka opettaa, hämmästyttää ja viihdyttää joulunpyhien hiljaisina hetkinä, ihan koko perhettä!

[br]

Lisäksi uusi lehti

– esittelee yhden väsymättömistä vapaaehtoisista etsijöistä, joiden ansiosta joka vuosi pääsemme tuomaan kotimaan multiin rajan takaisille taistelukentille jääneitä ja kadonneita sankarivainajiamme (s. 13)

– jakaa yhden (kirjaimellisesti) sydäntäriipaisevan tarinan sotilaan virsikirjan takaa (s. 17)

– kertoo, mikä lahtelaisveteraaneja nykymenossa huolettaa (s. 21) ja

– paljastaa, millaisia olivat joulut rintamalla – ne, joista lehdetkään eivät uskaltaneet kertoa (s. 18) !

[br]

Älä myöskään unohda, että tämä vuoden lehti on viimeinen nykymuodossaan ilmestyvä lehtemme. Ensi vuoden alusta Sotaveteraaniliiton ja Rintamaveteraaniliiton lehdet yhdistyvät entistä upammaksi kokonaisuudeksi – pysy siis kuulolla! Ja se odotettu paljastus uuden lehden nimestä…? Sen löydät sivulta 15!

[br]

Uusimpaan lehteen pääset kuvaa klikkaamalla!