Sotaveteraaniliitto rekrytoi – haussa toiminnanjohtaja ja sosiaalisihteeri

Sotaveteraaniliitto rekrytoi – haussa toiminnanjohtaja ja sosiaalisihteeri

Suomen Sotaveteraaniliitto on jäsenmäärältään Suomen suurin veteraanijärjestö. Liiton 22 jäsenpiirissä ja 334 sotaveteraaniyhdistyksessä oli vuoden alussa yli 9000 sotaveteraanijäsentä, 10 000 puolisojäsentä ja 29 000 kannattajajäsentä.

Sotaveteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä tukeminen on liiton ykköstehtävä pitkälle 2020-luvulle.

Haemme nyt liiton toimistoon Helsinkiin toiminnanjohtajaa ja sosiaalisihteeriä nykyisten toimijoiden eläköityessä vuodenvaiheessa.

Tehtävät tulee ottaa vastaan syksyn aikana.

Toiminnanjohtaja

Etsimme idearikasta toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen huolehtimaan jäsenistön edunvalvonnasta ja kehittämään ja johtamaan liittoa tuleviin haasteisiin.

Toiminnanjohtaja johtaa liiton toimistoa, pitää yhteyttä järjestön alueorganisaatioihin, sidosryhmiin sekä viranomaisiin. Toiminnanjohtaja huolehtii liiton taloudesta ja raportoinnista. Hän toimii myös Sotaveteraani-Krigsveteranen -lehden päätoimittajana osallistuen toimitustyöhön ja vastaa liiton sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta. Liiton kielet ovat suomi ja ruotsi.

Tehtävä edellyttää

– aikaisempaa vahvaa näyttöä edunvalvonnasta ja viranomaisyhteistyöstä ja yhteiskuntasuhteiden hoidosta

– vankkaa järjestökokemusta

– hyviä sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä ja esiintymiskokemusta

– osaamista talous- ja tietohallinnon alalta

– mielellään korkeakoulututkintoa

– matkustusvalmiutta

Tarjoamme haasteellisen ja laaja-alaisen tehtävän järjestötoiminnan kehittämisessä ja veteraanien perinteestä kiinnostuneelle toiminnan organisoimisessa. Tehtävä on veteraanityön näköalapaikka.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla 23.7.2018 mennessä liiton puheenjohtaja Erkki Heikkiselle: heikkinen.erkki@outlook.com

Sosiaalisihteeri

Etsimme sosiaalisihteeriä suunnittelemaan ja hoitamaan liiton hallinnon ja jäsenyhdistysten kanssa veteraani- ja puolisojäsenten edunvalvontaa sekä tuki- ja avustustoimintaa. Valittavalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, kokemusta vanhustenhuollosta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa ja taitoa käyttää nykyaikaista toimistotekniikkaa. Työtehtävä sisältää matkustamista.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 23.7.2018 mennessä toiminnanjohtaja Markku Sepälle: markku.seppa@sotaveteraaniliitto.fi

[br]

Lisätietoja antavat 29.6.2018 asti

– toiminnanjohtajan tehtävästä puheenjohtaja Erkki Heikkinen puh. 0500 615 548 tai toiminnanjohtaja Markku Seppä puh. 09 6126 2012

– sosiaalisihteerin tehtävästä Markku Seppä tai sosiaalisihteeri Anni Grundström puh. 09 6126 2013.

Sotaveteraaniliitto tekee läheistä yhteistyötä Rintamaveteraaniliiton kanssa. STEA avustaa liittoja.