Veteraani- ja perinnejärjestöt muuttivat – uudet toimitilamme löydät Insinöörien ja Ekonomien talosta Pasilan aseman vierestä

4.10.2021 Veteraani- ja perinnejärjestöt muuttivat – uudet toimitilamme löydät Insinöörien ja Ekonomien talosta Pasilan aseman vierestä

Veteraanitalon toimijoiden edustamien väestönosien rivien harvetessa myös me liitot tiivistämme toimintojamme. Viime vuodenvaihteessa muutimme kaikkien toimistot Pasilan veteraanitalolla yhteen kerrokseen ja nyt, vanhan veteraanitalon mennessä remonttiin, olemme muuttaneet vieläkin pienempiin toimitiloihin Pasilan aseman viereen.

Veteraani- ja perinnejärjestöjen uuden toimitilat löytyvät Insinöörien ja Ekonomien talosta – entistä lähempänä asemaa, jossa kaikki Helsinkiin saapuvat lähi- ja kaukojunat pysähtyvät. Raitiovaunujen 2, 7 ja 9 pysäkit ovat niin ikään lähellä veteraanitaloa.

Uusi katuosoitteemme on Ratavartijankatu 2 A, jonne helpoiten pääsee Ratapihantien puoleisesta sisäänkäynnistä. Asemapäällikönkadun puolelta tulevien kannattaa käyttää Junailijankujalla nousevia portaita, jotka tuovat talon viereen.


Veteraanijärjestöt löytyvät nyt Insinöörien ja Ekonomien talosta Pasilan aseman vierestä

Taksilla saapuvien kannattaa antaa osoitteeksi Junailijanaukio, jolloin taksi ajaa katutason sijaan suoraan talon oven eteen.

Omalla autolla saapuvat voivat pysäköidä kulkuvälineensä Resiinaparkkiin, josta pääsee hissillä taloon evievälle reitille (merkitty karttaan *-symbolilla)


 


Pasilan asemalla pysähtyvien junien ja linja-autojen lisäksi Veteraanitalon edestä liikennöivät raitiovaunut 2,7 ja 9.

Tarkat reitit ja aikataulut löydät HSL:n sivulta.

Jaa kirjoitus: