Veteraanijärjestöt mukana Suomi-Areenalla

Veteraanijärjestöt mukana Suomi-Areenalla

Vuodesta 2005 Porissa yhtä aikaa Pori Jazzien kanssa järjestetty SuomiAreena on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kesän ykköstapahtumista. Tänä vuonna nyt jo 19. kertaa järjestettävässä maan johtavassa yhteiskunnallisen keskustelun tapahtumassa nähdään myös veteraanijärjestöt.

[br]

[br]

SuomiAreenan päätöspäivänä perjantaina 20.7. Kaupungintalon pihan lavalla käydään 10.00-11.00 keskustelu ”tarvitsevatko sotiemme veteraanit vielä apua”? Luvassa on takuuvarmasti mielenkiintoisia puheenvuoroja. Keskustelua johtaa Mato Valtonen.

Millainen on veteraanin arki ja tarpeet? Mitä veteraanijärjestöt tekevät? Miksi Sotiemme Veteraanit– keräystä yhä tarvitaan? Mihin sen tuotto käytetään? Mm. näihin kysymyksiin on luvassa vastauksia. Lisäksi veteraanityön pitkäaikaiset tukijat kertovat, miksi haluavat olla mukana auttamassa. Keskustelu päätetään pohdintaan siitä, mitä muuta veteraanien perinne on kuin itsenäinen isänmaa.

Lisää veteraaniasiaa veteraanien omasta suusta on luvassa myöhemmin samana päivänä MTV-lavalla, jossa ääneen pääsevät satakuntalaiset veteraanit Ritva TuulosMarkus Aaltonen, Veikko Jokinen, Timo Äimänen ja Gunnar Kotiranta.

Tule tapaamaan ja jututtamaan itsenäisyytemme sankareita!

[br]

[br]

Koko SuomiAreenan ohjelman löydät täältä.